Aktualnosti

Poznati rezultati Javnog poziva za najam kućica na Adventuri 2017.

Na javni poziv za najam kućica u perivoju Roberta Visianija u sklopu Adventure 2017., koja će započeti 6. prosinca 2017., a potrajat će do 1. siječnja 2018. godine pristiglo je rekordnih 40 prijava u tri raspisane kategorije – Ugostiteljstvo, Slano i slatko i Trgovina. Ponuditelji su traženu dokumentaciju mogli predati do 8. studenog, a o konačnom odabiru najboljih prijavnica jučer je odlučilo peteročlano Povjerenstvo na čelu s šibenskim dogradonačelnikom Paškom Rakićem, uz kojega su odlučivali: direktor Turističke zajednice Grada Šibenika Dino Karađole, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mirjana Žurić i organizatori Adventure, Zoran Erak i Morana Periša.

U kategoriji Ugostiteljstvo među najboljih 11 ponuda odabrani su Obrt ETP Charter na poziciji B4, Pivovara 022 na A1, City Kebab na B6, Maron sport caffe A5, Kontranapad na poziciji A3, Coctail event na A2, UO Deda na B3, UO Jastreb na poziciji A4, Šibenska konoba na B1, UO D&D na poziciji B5 i Klub Šibenčana na B2, dok su Ugostiteljski obrt Žana na poziciji C4, Balaton na C2 i Avarita Fritulini na C3 odabrani kao najbolji ponuditelji u kategoriji Slatko i slano.

Od obrtnika, kućnih radinosti i udruga posjetitelji ovogodišnje Adventure moći će uživati u proizvodima Domaće radinosti Josip Škorić, Cvjećarnice Cvita, Domaće radinosti Branka, Domaće radinosti Šibenik, Udruge likovnih amatera Tempera, Likovne udruga More, Domaće radinosti Marija Lokas i Udruga navijača Funcuti 1983., Udruge Inkluzija i Kamenčići. Podsjećamo, odlukom organizatora ove se godine kućice namijenjene trgovačkoj djelatnosti neće naplaćivati.

Svi ponuditelji imaju obvezu potpisivanja Ugovora u prostorijama Turističke zajednica Grada Šibenika, od ponedjeljka 20. studenoga do petka 25. studenoga u radnom vremenu od 8 do 15 sati. Oni koji u navedenom roku ne pristupe potpisivanju Ugovora, smatrat će se da su odustali od najma kućice te će se njihovo mjesto osloboditi sljedećem najboljem ponuditelju.