Ponuda

Zabava

SOLARIS AQUAPARK

Vodena avantura u srcu Dalmacije

Solaris Aquapark je prvi tematski vodeni park na cijelome Jadranu, a prostire se na čak osam tisuća kvadratnih metara. Aquaparku, smještenom odmah uzdječji hotel Andrija , podjednako uživaju mlađi i stariji gosti Solaris Beach Resorta.

Solaris Aquapark raznolik je poput onih najvećih u svijetu, a gostima nudi uistinu puno toga: iz velike se bačve svakih nekoliko minuta izlijeva čak tisuću litara vode, a tu su i šest različitih otvorenih i zatvorenih tobogana uz brojne vodene efekte, mlaznice i vodopade. Mjesta strahu i panici nema, jer je budnost našega profesionalnog spasilačkog tima jamac sigurnosti djece kao i odraslih plivača.

Gosti pak izuzetno vole takozvanu "lijenu rijeku", dugu dvije stotine metara koja lagano nosi plivače na napuhanim gumenim kolutovima. Najviša je točka parka na 13,5 metara gdje je smještena velika bačva koji svoj sadržaj svakih nekoliko minuta istrese na radost svih ljubitelja vodene avanture. Kiddie world, sa različitim toboganima i dva bazena namijenjen je najmlađim posjetiteljima (do 4 godine starosti), kao i njihovim roditeljima.

Gužve nema, budući da Aquapark može odjednom ugostiti tisuću posjetitelja.
Za cijenu dnevne ulaznice, gost dobiva cijeli vodeni park, ležaljke, suncobran, tuš, plivanje "lijenom rijekom" kao i hrpu pratećih usluga a djeca od tri do šest godina uživaju dodatne popuste! Oni još mlađi od tri imaju besplatan ulaz u naselje.

Solaris Aquapark u 2015.-oj priprema još bogatiju avanturu u morskom svijetu. Novu podmorsku bajku u koju vaša će djeca obožavati. Novo dječje igralište zamišljeno je kao špilja kroz koju se može prolaziti. Brojni zanimljivi likovi hobotnice, kornjače, koralji, ribice i druge morske životinje vode malene u svijet mašte. Najmlađi će najviše uživati u ambijentu obojanom veselim tonovima.

Uronite u vodeni svijet!

www.solaris.hr

SOLARIS PIRATE ADVENTURE MINIGOLFSolaris Pirate Adventure Minigolf s brojnim zvučnim i vizualnim efektima te pravom gusarskom atmosferom u Solaris Beach Resortu odlično je mjesto za zabavu cijele obitelji. Teren je osvijetljen, stoga ste slobodni prepustiti se uživanciji do kasnih večernjih sati.

Pravi pravcati vulkan u srcu resorta? i to je moguće...Od 2014. VULKAN se smjestio na 19. minigolf rupi na radost brojnih gostiju Solaris beach Resorta. Uživajte u svjetlosnim efektima u noćnim satima gdje naš vulkan izbacuje lavu, dim, i vodene efektima s gusarskog broda... Solaris Pirate Adventure Minigolf je atrakcija koju ne smijete propustiti. Zasigurno vas očekuje dobra zabava na svih 18+1 polja!

www.solaris.hr

NOĆNI ŽIVOT ŠIBENIKA

Za vrijeme ljetnih mjeseci cijeli grad postaje velika pozornica na kojoj se svake večeri odvijaju različiti programi i festivali. Pjesma i glazba uzidane su u same temelje starog Šibenika. On je glazbeni instrument koji vibrira zvonkom radošću. Osim toga brojni kafići u staroj gradskoj jezgri i na Šibenskoj rivi u Docu nude zanimljive glazbene programe.

Disco clubovi

Makari Club
Beach Banj
Prilaz tvornici bb
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.banj.hr

Inside Night Club
Velimira Škorpika 25, Šibenik
Tel: +385 95 396 5426

Aurora
Kamenar 3, Primošten
Tel: +385 98 920 1964
Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.auroraclub.hr

Hacienda
Magistrala bb, Vodice
Tel: +385 99 333 2333
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.hacienda.hr